Velkommen
Coaching
Terapi
Foredrag
Kickstarter
Om mig
Kontakt
Nyttige Links

Om mig

Jeg brænder for at hjælpe mennesker tilbage til den egentilstand af accept og kærlighed til sig selv, for når man har det godt med sig selv og er i balance, er man i stand til at acceptere andre mennesker, som de er. Når dit behov er dækket, søger du ikke anerkendelse og accept hos andre.

 

Det er vigtigt for mig, at du husker de gode ting, du har haft i livet. For i de dårlige perioder kan du bruge bevidstheden om, at dit liv også har været fyldt med solskin, lys og glæde.

 

Personlig mission:

 

At blive ved med at lære og udvikle mig selv og dele og videregive al min viden for at hjælpe andre. Alt det jeg ved, vil jeg gerne dele ud af, så andre kan få det samme udbytte og glæde af det.

 

Jeg vil også gerne lære noget af dig. Hver gang der kommer en ind ad døren, lærer jeg igen. Det er ikke give eller modtage, Det er en lige balance. Så jeg får lige så meget, som jeg giver. Det er vigtigt for mig.

 

Baggrund:

 

Learning by doing og 36 år på arbejdsmarkedet har skabt mit erhvervsmæssige fundament. I 25 år har jeg været ansat i en større produktionsvirksomhed med forskellige ansvarsområder, og i 11 år har jeg været selvstændig restauratør med ansvar for personale, planlægning, konfliktbehandling og problemløsning.

Jeg har i sagens natur en del livserfaring med mange glæder men også stor sorg. Min datter døde i 2007 under tragiske omstændigheder.  I den forbindelse fik jeg virkelig øjnene op for hvor kort livet kan være og hvor brat det kan slutte.

Jeg tog beslutning om at skabe indhold i og finde formålet med mit liv, at udnytte alle mine personlige ressourcer, og virkelig at finde det, der kunne få mit hjerte til at synge. Efter en del søgen gik jeg i gang med Terapeut uddannelsen. Her lærte jeg mig selv at kende i dybden og efterfølgende har jeg kun ønsket at udvikle mig yderligere.

Derfor har jeg er uddannet mig til Integrativ Energi og Power Coach og Terapeut med de nyeste banebrydende teknikker hos CC Lifeacademy i juni 2010.

Og er i gang med en yderligere toårig overbygning på denne uddannelse også hos CC Lifeacademy.

Uddannet Communicator oktober 2010 hos CC Lifeacademy

Reiki I i 2008 hos Rick Modlock

Korte kurser:

  • Trancekanalisering,
  • Træn din intuition,
  • Brug af englekort,
  • Dynamisk ledelse,
  • Projektledelse,
  • Mødeledelse,
  • Personlig planlægning,
  • Konfliktbehandling
  • Problemløsning.

 Jeg ved at livet kan leves let og legende, jeg tror på muligheder frem for begrænsninger og jeg ved at alle selv bærer de rigtige svar, af og til er det bare nødvendigt med lidt hjælp for at finde dem.

Jeg håber, at du vil bruge mig som den hjælpende hånd.