Velkommen
Coaching
Terapi
Foredrag
Kickstarter
Om mig
Kontakt
Nyttige Links

Terapi

Terapi kan hjælpe med at genskabe essenstilstanden - den tilstand, hvor du kan mærke dig selv og holde af dig selv - være god ved dig selv.

 

Jeg oplever, at mange mennesker har svært ved at være god ved sig selv, og det skyldes ofte en ubalance, hvor de som menneske har fjernet sig fra sig selv.

 

Ubalancen kan mærkes enten indad som en følelse af ikke at være god nok, at være uelsket eller hele tiden på den forkerte vej. Den kan også give sig udslag i en udadrettet ubalance, hvor du i stedet føler, at andre er dumme, irriterende eller ikke reagerer, som du gerne vil have dem til.

 

Uanset hvilken form, en ubalance tager, så er den selvforstærkende. Der bliver ved med at være noget at slå sig selv oveni hovedet med. “Hvorfor gjorde jeg nu det!” og “Jamen jeg dur heller ikke,” eller “Nu gør hun det jo igen!”

 

Ubalancen kan rettes op ved terapi, så underbevidstheden ikke arbejder med nogle temaer i dit liv, der gør det svært for dig, uden at du forstår, hvad der sker.

Underbevidsthed og hoved arbejder nemlig ikke altid sammen, men du kan blive bedre til at lytte til dig selv og mærke efter, hvad dit sind vil fortælle dig. Det bliver nemmere, når du forstår, at de lag, der er lagt på i dit liv, vil spille ind fremadrettet også.

 

Mit udgangspunkt for terapi er, at alle fortjener at være gode ved sig selv.